copia de servicios mascotas

Les mascotes conviuen a casa amb adults, nens i potser altres animals.

Establir una bona relació de convivència perquè tothom es senti còmode és un dels objectius d’V3 Equip Veterinari.

El manteniment d’un animal de companyia depèn molt de l’espècie i de la raça, per això oferim una atenció personalitzada estudiant cada cas de manera individual.

Crear un entorn òptim pels nostres companys ajudarà a tenir un bon estat general de la salut que, juntament amb una adequada alimentació, higiene i maneig, que donarà com a resultat una esperança i qualitat de vida excel.lents.

Els animals i els seus propietaris són la nostra prioritat.

Mascotes

Les mascotes conviuen a casa amb adults, nens i potser altres animals. Establir una bona relació de convivència perquè tothom es senti còmode és un dels objectius d’V3 Equip Veterinari.

El manteniment d’un animal de companyia depèn molt de l’espècie i de la raça, per això oferim una atenció personalitzada estudiant cada cas de manera individual. Crear un entorn òptim pels nostres companys ajudarà a tenir un bon estat general de la salut que, juntament amb una adequada alimentació, higiene i maneig, que donarà com a resultat una esperança i qualitat de vida excel.lents.

Els animals i els seus propietaris són la nostra prioritat.
...

Veterinaris Gossos

Els cànids són els animals domèstics més populars arreu del món pel seu caràcter sociable i molt adaptables a tot tipus d’entorns. Originàriament començaren a conviure amb l’home vigilant els ramats i per activitats cinegètiques. Amb el pas del temps, formen part de les nostres llars com un membre més de la família, però amb unes necessitats particulars. Si cuidem del seu entorn i adoptem bons hàbits nutricionals, d’higiene i maneig, la majoria dels problemes més freqüents es poden prevenir. Cada raça és diferent i cada individu també, tenint en compte que al llarg de la seva vida experimentaran canvis segons l’etapa. És per això, que un cadell no té els mateixos requeriments que un adult o un animal geriàtric, com també s’han de tenir en compte tota una varietat de paràmetres, ja siguin mediambientals, si és un pis o una casa, si conviuen amb més animals, si és pastor o de guarda i defensa, si és per criar o d’exhibició, etc. En qualsevol cas, els veterinaris de V3 Equip Veterinari us assessoraran amb els millor consells per garantir a la vostra mascota una llarga i pròspera vida al vostre costat.

...

Veterinaris Exòtics

A l’actualitat és molt freqüent trobar espècies exòtiques vivint en captivitat a les cases. S’han de tenir en compte una varietat important de consideracions, depenent de l’espècie que es tracti, per trobar l’equilibri més òptim entre l’espai, la temperatura, la llum, la humitat, l’alimentació, la higiene i un adequat maneig, el que proporcionarà un bon manteniment d’aquests animals. Als nostres centres visitem a diari petits mamífers com les fures i els conills, molt popularitzats entre nosaltres en els últims anys, així com els rosegadors i els ocells. Les tortugues terrestres i aquàtiques fan les delícies de tots els nens i es pot considerar que foren els primers rèptils a conviure amb nosaltres. A elles se li han afegit les serps, les iguanes, els camaleons, els gecos, les pogones i també algunes espècies d’amfibis, éssent els més nombrosos les granotes. És una gran varietat la que omple les llars on també podem trobar porcs vietnamites i algun mico. Els veterinaris d’V3 Equip Veterinari especialitzats en animals exòtics li resoldran qualsevol dubte que tingui sobre la seva peculiar mascota.

  Aquests animals de companyia per la seva naturalesa felina tenen un temperament més independent.

La seva bellesa i elegància en les formes i els moviments han fascinat als humans desde l’antiguitat.

Són moltes les races i els encreuaments que observem a diari en els gats, considerats també com a part de la fauna urbana. De la mateixa manera que la resta de mamífers domèstics, es recomana la seva esterilització per evitar marcatges i alteracions en la conducte quan assoleixen la maduresa sexual, sempre i quan no estiguin destinats a la cria professional.

Es convertiran en amics inseparables de la família i apreciaran la companyia i les carantoines dels propietaris.

Per una bona convivència i benestar tant de la mascota com dels seus amos, els veterinaris d’V3 Equip Veterinari l’aconsellaran de tot allò que necessiti saber referent al maneig, alimentació i comportament del seu gat.

És important estar al dia de les vacunes i les desparasitacions, així com fer controls periòdics tenint en compte la seva edat.

Urgències

Per a qualsevol emergència, atenem a tothom les 24 hores durant tot l’any al nostre telèfon d’urgències. Contacti amb nosaltres si considera que la seva mascota precisa d’atenció immediata, i un veterinari l’atendrà i l’ajudarà a decidir quína és la millor solució.

Servei a domicili

Per a la vostra comoditat, oferim aquest servei per a tots els propietaris de mascotes que ho necessitin. Tant si és per les característiques de l’animal, com pel seu estat o bé perquè simplement us és més convenient, un veterinari del nostre equip es desplaçarà al vostre domicili per visitar l’animal. Realitzem vacunacions, tractaments i tot el que vosté requereixi, sense moure’s de casa. Per a més informació o demanar cita, truqueu al telèfon 973281797.